Filosofie

Altijd weer opnieuw beginnen

Filosofie

Waar ik vandaan kom is de keuken diepgeworteld in het wonder, krijgt het feest opnieuw zijn écht zin van festijn en zijn de tafels rijk gedekt met gerechten te genieten zonder volgorde, maar naargelang inspiratie of eetlust.
In die prachtige stillevens, als ’t ware van de hand van grote schilders, is elke schotel uniek en te samen deel aan de kleur-, smaak- en geurharmonie…
Uit die smulpartijen zonder code of dwang behalve het genot, is “La table d’Evan” geboren en zijn succes bewijst dat de veeleisende gastronoom van vandaag nood heeft aan feestvieren naar voorvaderlijk wijze.

Het enige dwingende gebod : uw keuze, naar gewicht of naar gerecht. Zijn verder onmisbaar : enkele druppels olijfolie voor het gaarkoken. En tenslotte, de openbaring van de groentegarnituur. Een heerlijk aangemaakt blaadje sla, enkele gesublimeerde linzen, of een pannetje onvergetelijke boleten volstaan soms om wonderen te doen…

In mijn zoektocht naar de essentiële smaak, maak ik er een erezaak van om jullie enkel volmaakte producten aan te bieden op een optimale wijze klaargemaakt.

Vrienden klanten, laat me toe om elke dag de schoonste van mijn dromen waar te maken. Mijn zinnen zijn erop gesteld om met korreltjes van verwondering de keuken te bestrooien van weleer.

Voor deze mooie medeplichtigheid, wil ik jullie, uit dank, inwijden in een nieuwe wijze van eten en van zijn.

Evan

evan-218